';

De Gouden Muts

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

STEAK "TARTARE"
Steak “Tartare” / supplement Kaviaar 30gr Belgian Osietra Caviar
KING KRAB
King Krab salade met brioche, mousseline en roze peper vinaigrette
KREEFT
Pasta Kreeft met tomaat en Buratta
TERRINE GANZENLEVER
Terrine van Ganzenlever met Chutney en Krententoast
GANZENLEVER
Gebakken ganzenlever met appelen en calvados
LANGOUSTINES
Langoustines en ravioli van varkenswang, mango en jus met dragon
R B C
Gepocheerd eitje met Royal Belgian Caviar en beurre blanc
Image module
Image module

HOOFDGERECHTEN

KALFSWEZERIKEN
Kalfszwezeriken met saus van morieljes
FILET PUR
Filet Pur Rossini
TARBOT
Tarbot mousseline
WAGYU
Wagyu A5 Kagoshima met gekonfijte sjalot en miso
ENTRECOTE
Entrecôte Australisch graan gevoederd, sla en frietjes
WILDE ZEEBAARS
Wilde zeebaars in bouillabaise met saffraan aardappelen
ZOMER REE
Zomer ree met kers en pommes dauphine

DESSERT

SABAYON
DAME BLANCHE
KAAS
Bordje uitgelezen kazen

Gelieve vanaf 6 personen voor 1 van onze menu’s te kiezen.

Image module