';

De Gouden Muts

À LA CARTE

VOORGERECHTEN

STEAK "TARTARE"
Steak “Tartare” / supplement Kaviaar 30gr Osietra Heritage Caviar
KING KRAB
King Krab salade met brioche, mousseline en roze peper vinaigrette
STOOFPOT KREEFT
Stoofpot Kreeft met witloof en oester
TERRINE GANZENLEVER
Terrine van Ganzenlever met Chutney en Krententoast
GANZENLEVER
Gebakken ganzenlever met appelen en calvados
LANGOUSTINES
Langoustines en ravioli van varkenswang, mango en jus met dragon
Image module
Image module

HOOFDGERECHTEN

KALFSWEZERIKEN
Kalfszwezeriken met graanmosterd saus
ZEETONG
Zeetong Meunière
FILET PUR
Filet Pur met salade en verse frietjes Béarnaise
TARBOT
Tarbot mousseline
WAGYU
Wagyu A5 Kagoshima met gekonfijte sjalot en miso
PASTA ALBESI
Pasta Albesi met zalm, IMPERIAL HERITAGE kaviaar, fijne tuinkruiden en beurre blanc
FAZANT
Fazant met witloof en Fine Champagne
HAZENRUG
Hazenrug "Harlekijn" (per 2 personen)

DESSERT

SABAYON
DAME BLANCHE
KAAS
Bordje uitgelezen kazen

Gelieve vanaf 6 personen voor 1 van onze menu’s te kiezen.

Image module