PAASMENU – DELUXE





Paasmenu “DELUXE” 2, 3 en 4 april  

74€

 

Hapjes
Aspergebavarois met belotta en geitenkaas
Burrata met créme van tomaat en basilicum olie




Carpaccio van Coquilles, room van gerookte forel en salade van aardappel en asperges



Filet van Tarbot met daslook en linguini pasta, saus van grijze garnalen



Lams met gevulde courgette en jonge wortelen, gratin met knolselder
saus met salie
OF
Corvina met jonge groeneten en puree van erwten, botersaus met dragon


Dulche de Leche mousse met praliné ganache en zanddeeg


Brood en boter


Koffie garnituur










Wij vragen indien mogelijk de bestellingen 24h op voorhand door te geven via RESENGO,
mail: degoudenmuts@telenet.be of
telefoon 016/56.26.08.
Afhalen kan op vrijdag en zaterdag van 16h tot 18h en op zondag van 12h tot 14h

Betalingen gebeuren via Bancontact