Afhaal Gerechten

“Chefs choice” op 22/23/24/januari 49€
° Skrei met ravioli van gamba, minestrone en pesto 
° Kalfsblanquette klassiek met kalfszwezerikken en kasteelaardappelen  
° Citroentaart


VOORGERECHTEN KOUD
Salade van kreeft met appel en curry  28€
Tartaar van kalf met taartje van tomaat en langoustines  27€
Ceviche van zeebaars met oester en crème van groene curry  24€


VOORGERECHTEN WARM
Gebakken coquilles en buikspek met Thaise kokos en limoen  24€
Vissoep met zeebaars, mosseltjes en saffraan  22€
Gebakken ganzenlever met appeltjes en calvados 25€
King Krab met ravioli en bouillon van groene kool 26€
Linguini pasta met zwarte winter truffel 32€


SUGGESTIES
Garnaalkroketten 2 stuks 15€
Gamba met ramen noodels en miso  25€
Ossobuco Milanese, tagliatelle met saffraan 24€
Iberico op de BBQ “Teryaki Style” met wasabi room 25€

 


HOODGERECHTEN VIS
Filet van Skrei à la Flamande met prei en karnemelk aardappelen  24€
Griet gegrild met kreeft dragon saus en spinazie ricotta pasta  30€
Zeetong gepocheerd met riesling en grijze garnalen , peterselie aardappelen  32


HOOFDGERECHTEN VLEES
Hertenkalf met knolgroenten en truffel aardappel  28€
Mechelse koekoek met truffel en stoemp van winterse groenten  28€



DESSERT

Chocoholic (Satongo chocolade mousse met browni en cremeux van karamel) 9€
Berry White (Bretoens zanddeeg met mousse van rood fruit en witte chocolade) 8€
Gold Rush  11€
Kaasbord met chutney 10€/pp
Huisbereid brood 1.5€/stuk

 


WIJNEN

Al onze wijnen zijn verkrijgbaar aan meeneem tarief !


Wij vragen indien mogelijk de bestellingen 24 h op voorhand door te geven via RESENGO , mail :degoudenmuts@telenet.be of
telefoon 016/56.26.08.
Afhalen kan op vrijdag en zaterdag van 16h tot 18h en op zondag van 12h tot 16h

Betalingen gebeuren via Bancontact