Afhaal Gerechten

“Chef’s choice” BLACK FRIDAY van 27/11 tem 29/11 49€
° Gekonfijte schelvis met rolletje van courgette, couscous en kreeft
° Velouté Agnés Sorel
° Rundsbavette op de bbq met groenten lasagne en saus van balsamico
° Tiramisu met Amaretto


VOORGERECHTEN KOUD
Salade van Noordzeekrab met daikon wortel en ponzu 20€
Terrine van ganzenlever met brioche en Chutney 22€
Tartaar van zeebaars met carpaccio van coquilles, truffeldressing en hazelnoot 22€
1/2 kreeft “en Belle-vue” 28€



VOORGERECHTEN WARM
Kroketje van gekonfijte patrijsbillen met fris slaatje en mosterddressing (nog zelf te frituren) 18€
Stoofpotje van Noordzeetong met ravioli van eekhoorntjesbrood 24€
Gebakken ganzenlever met appeltjes en calvados 22€
King Krab met beurre blanc en kaviaar, gestoofd slahart en kruidenolie met linguini pasta 32€
Gekonfijte schelvis met rolletje van courgette, couscous en kreeft  22€
Velouté Agnés Sorel  12€/liter


COMFORTFOOD
Witloof in de oven 15€
Kaaskroketjes (gruyère, parmezaan en compte) – 2 stuks (nog zelf te frituren) 14€

Runderstoverij op Bourgondische wijze met kroketjes (zelf te frituren) 17€
Witloofsoep 8€
Huisgemaakte lasagne 15€

 


HOODGERECHTEN VIS
Gegrilde Zalm met stamppot van erwtjes, gestoofde prei en sausje van vermouth 23€
Tarbot met fijne groenten in mosterdsausje 30€
1/2 kreeft met linguini pasta, tomaat en basilicum 28€
Gamba’s Red Curry met kokos, noedels en paksoi 25€


HOOFDGERECHTEN VLEES
Fasant met witloof in fine champagne saus en knolselderpuree 27€
Roulade van haas met stamppot van groene kool, peertje met veenbes en saus met hazelnoot 28€
Kalfs dunne lende met pickels en gebakken aardappelen 25€
Runderbavette gegrild op de bbq met groentenlasagne en balsamico 25€


DESSERT

Chocoholic (Satongo chocolade mousse met browni en cremeux van karamel) 9€
Berry White (Bretoens zanddeeg met mousse van rood fruit en witte chocolade) 8€
Tiramisu met Amaretto 9€
Kaasbord met chutney 10€/pp
Huisbereid brood 1.5€/stuk

 


WIJNEN

Al onze wijnen zijn verkrijgbaar aan meeneem tarief !


Wij vragen indien mogelijk de bestellingen 24 h op voorhand door te geven via RESENGO , mail :degoudenmuts@telenet.be of
telefoon 016/56.26.08.
Afhalen kan op vrijdag en zaterdag van 16h tot 18h en op zondag van 12h tot 16h

Betalingen gebeuren via Bancontact