Afhaal Gerechten

Chefs Choice 5/6/7 februari   49€
Aardappelsalade met grijze garnalen en coquilles, jonge bloemkool en haring kaviaar
Filet van eend uit de Landes met gelakte knolgroentjes, jus van sjalot en gratin “tartiflette”
Hazelnoot fantasie

 

VOORGERECHTEN KOUD
Salade van kreeft met appel en curry  28€
Tartaar van kalf met taartje van tomaat en langoustines  27€
Ceviche van zeebaars met oester en crème van groene curry  24€


VOORGERECHTEN WARM
Gebakken coquilles en buikspek met Thaise kokos en limoen  24€
Vissoep met zeebaars, mosseltjes en saffraan  22€
Gebakken ganzenlever met appeltjes en calvados 25€
King Krab met ravioli en bouillon van groene kool 26€
Linguini pasta met zwarte winter truffel 32€


SUGGESTIES
Garnaalkroketten 2 stuks 15€
Gamba met ramen noodels en miso  25€
Ossobuco Milanese, tagliatelle met saffraan 24€
Iberico op de BBQ “Teryaki Style” met wasabi room 25€

 


HOODGERECHTEN VIS
Filet van Skrei à la Flamande met prei en karnemelk aardappelen  24€
Griet gegrild met kreeft dragon saus en spinazie ricotta pasta  30€
Zeetong gepocheerd met riesling en grijze garnalen , peterselie aardappelen  32


HOOFDGERECHTEN VLEES
Hertenkalf met knolgroenten en truffel aardappel  28€
Mechelse koekoek met truffel en stoemp van winterse groenten  28€

Gegrilde gerijpte Holstein met kropsla en zwarte pepersaus met verse frietjes  (Frietjes nog zelf te frituren)  30€




DESSERT

Chocoholic (Satongo chocolade mousse met browni en cremeux van karamel) 9€
Berry White (Bretoens zanddeeg met mousse van rood fruit en witte chocolade) 8€
Gold Rush  11€
Kaasbord met chutney 10€/pp
Huisbereid brood 1.5€/stuk

 


WIJNEN

Al onze wijnen zijn verkrijgbaar aan meeneem tarief !


Wij vragen indien mogelijk de bestellingen 24 h op voorhand door te geven via RESENGO , mail :degoudenmuts@telenet.be of
telefoon 016/56.26.08.
Afhalen kan op vrijdag en zaterdag van 16h tot 18h en op zondag van 12h tot 16h

Betalingen gebeuren via Bancontact